Aanmelding

Aanmelding voor de workshops

Er zijn vier soorten workshops op zaterdag 13 en zondag 14 mei in de Leeuwenkuil. Het is handig als je nu al laat weten of je mee wilt doen. Je mag ook nog op de dag zelf inschrijven, maar alleen als er plaats genoeg is. Als bekend is in welke workshop je bent ingedeeld wordt dat naar je e-mailadres gestuurd. De toegang is gratis.

Op zaterdag 20 mei is voor 10 – 15 kinderen plaats in de workshop “Jonge Artiesten”, die van 12 tot 2 in de Leeuwenkuil plaatsvindt. Dan repeteren we het Sprookjesconcert. Dat wordt in het Huis voor de Amateurkunst uitgevoerd van 6 uur tot ongeveer kwart over 7. Als je daar graag bij zou zijn, kun je dat hieronder aangeven en dan laten wij weten of je mee kunt doen.

IK MELD MIJ AAN VOOR DE FRESH NOTES IN SPRING WORKSHOPS

Aanmelding voor een schoolconcert

Er worden van maandag 15 t/m vrijdag 19 mei  gratis schoolconcerten van 45 minuten gegeven in Deventer. Na schooltijd worden workshops gegeven voor alle kinderen die dat willen. Er komen dan ongeveer zes tot acht musici met een tolk, om voor één of meerdere klassen, tot een maximum van 200 kinderen, te spelen. Van de school wordt verwacht dat er voorafgaand aan het concert voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich aanmelden via onderstaande button naar het aanmeldingsformulier, waarna contact met u wordt opgenomen.

IK MELD ONZE BASISSCHOOL AAN VOOR EEN FRESH NOTES IN SPRING SCHOOLCONCERT